0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Iso kaulakoru omalla kuvalla: musta-värikäs

45,97 €
Saatavilla (3 kpl) Toimitusaika 8 - 14 päivää
Näyttävä iso kaulakoru omalla kuvallasi ja eri värisillä glitter- ja leopardihelmillä. Haluamallasi taustavärillä.
  • Valitse haluamasi taustaväri
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Isokokoinen värikäs kaulakoru omalla valokuvallasi. Näyttävä uniikki koru, joita ei muilta löydy. 


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa kaulakoruun valitsemasi taustavärin. Esimerkkikuvassa taustavärinä on neonpinkki. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista esimerkki taustavärivaihtoehdoista ja kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Kuvan koko on n. 3 x 4 cm, kuvan kehyksen koko n. 4,5 x 6 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Isojen helmien halkaisijat n. 2 - 2,2 cm ja pienien mustien helmien 0,8 cm. Kaulakorun ympärysmitta kuvariipuksen kanssa n. 58 cm. 


Lähetä koruun haluamasi valokuva/valokuvat sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

  • Valmistaja: Pusseli
  • Malli: 8253-22