0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Hopea rannekoru simppeli - 1-6 omalla kuvalla

29,03 €
Saatavilla (29 kpl) Toimitusaika 8 - 14 päivää
Hopean värinen rannekoru 1-6 omalla kuvallasi ja haluamallasi taustavärillä. Simppeli tyylikäs malli.
  • Valitse haluamasi taustaväri
  • Kuvien määrä
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Antiikkihopean värinen rannekoru 1-6 omalla kuvallasi. Onko sinulla useampi lemmikki? Tähän rannekoruun mahtuu jopa 6 rakastasi. Pelkistetty malli sopii moneen makuun ja on varma lahjavalinta. 


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa rannekoruun valitsemasi taustavärin. Lisäksi kuva(t) rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista esimerkki taustavärivaihtoehdoista ja kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Kuvan halkaisija on tässä rannekorussa n. 1,5 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Rannekorun ympärysmitta säädettävissä välillä n. 15,5-20,5 cm. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva/valokuvat sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin katsotaan olisiko nopeampi toimitus mahdollinen. 

  • Valmistaja: Pusseli
  • Malli: 8235-2