0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Team Rokka -kannatusavaimenperä omalla kuvalla - musta

25,00 €
Saatavilla (37 kpl) Toimitusaika 8 - 14 päivää
Tue Team Rokkaa tällä 2-puolisella avaimenperällä. Toisella puolella musta Team Rokan logo ja toisella oman lemmikkisi kuva haluamallasi taustavärillä.
  • Kuvasi kohteen taustaväri
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

2-puolinen avaimenperä oman lemmikkisi tai lapsesi kuvalla, mustalla taustalla. Tämän avaimenperän myyntituloista 50 % lahjoitetaan lyhentämättömänä Team Rokan tukemiseen. Team Rokka on suomalainen voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimii luonnonsuojelun hyväksi kouluttamalla norsunluukoiria norsujen salametsästyksen vastaisille erikoisyksiköille. Missiona Team Rokalla on norsujen suojelu sukupuutolta. Lue lisää: teamrokka.com ja facebook.com/TeamRokka


Avaimenperä on hopean värinen. Toisella puolella avaimenperää on mustapohjainen Team Rokan logo ja toiselle puolelle tulee sinun lemmikkisi kuva (tai muu valokuvasi kohde) uudella haluamallasi taustavärillä. Voit valita taustaväriksi mustan tai jonkun muun haluamasi värin. Katso värivaihtoehdot tuotekuvista. 


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa avaimenperään uuden haluamasi taustavärin. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista esimerkki kuvien käsittelystä koruun. Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse taustavärivalikosta kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Kuvien halkaisija on n. 2,5 cm. Sekä logon että kuvan suojana on kupera lasi. Avaimenperä on nikkelitöntä korumetallia. 


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 1-2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

  • Valmistaja: Pusseli
  • Malli: 8255