0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

**** Tilaa joululahjat viimeistään 9.12.2018 niin ehtivät vielä pukinkonttiin. <3  

Pusseli lomailee 19.12.18 - 1.1.2019 välisen ajan. Rentoa ja onnellista joulunaikaa kaikille! :) ****

Pronssi avaimenperä omalla kuvalla - ovaali

20,97 €
Saatavilla (27 kpl) Toimitusaika 8 - 14 päivää
Antiikkipronssin värinen avaimenperä 1 omalla kuvalla ja sydänriipuksella.Voit valita koruun haluamasi taustavärin.
  • Valitse haluamasi taustaväri
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Antiikkipronssin värinen avaimenperä omalla kuvallasi. Avaimenperässä on ovaalin muotoinen koristeellinen kehys ja sydänriipus. 


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa avaimenperään haluamasi taustavärin. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista taustavärivaihtoehdot ja esimerkki kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".

Kuvan koko avaimenperässä n. 1,8 x 2,5 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Avaimenperän pituus on n. 9 cm. Avaimenperän metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.

Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.

Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.


  • Valmistaja: Pusseli
  • Malli: 8204-1