0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Hopea korvikset omilla kuvilla - pastelliriipus

23,39 €
Saatavilla (11 kpl) Toimitusaika 8 - 14 päivää
Hopean väriset korvakorut 1-2 omalla kuvalla, pastellilasihelmellä ja haluamallasi taustavärillä. Korvakorukoukut sterling-hopeaa.
  • Valitse haluamasi taustaväri
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Antiikkihopean väriset korvakorut 1-2 omalla kuvallasi ja sterling-hopeisilla korvakorukoukuilla. Korviksissa monissa pastellisävyissä kimaltava kristalliriipus.

Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa korvakoruihin valitsemasi taustavärin. Lisäksi kuva(t) rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista esimerkki taustavärivaihtoehdoista ja kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Korvakorun pituus korvassa ollessa korvareiästä alareunaan n.5,5 cm. Kuvakehyksen koko 1,5 x 2 cm ja pyöreän kuvan halkaisija 1 cm. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva/valokuvat sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

  • Valmistaja: Pusseli
  • Malli: 8243