0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

**** Tilaa joululahjat viimeistään 9.12.2018 niin ehtivät vielä pukinkonttiin. <3  

Pusseli lomailee 19.12.18 - 1.1.2019 välisen ajan. Rentoa ja onnellista joulunaikaa kaikille! :) ****

Pronssi rannekoru - 1-6 omalla kuvalla

29,03 €
Saatavilla (12 kpl) Toimitusaika 8 - 14 päivää
Pronssin värinen rannekoru 1-6 omalla kuvallasi ja haluamallasi taustavärillä. Ketjussa kirkkaita ja mustia helmiä.
  • Valitse haluamasi taustaväri
  • Kuvien määrä
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Antiikkipronssin värinen rannekoru 1-6 omalla kuvallasi. Ketjussa koristeena kirkkaita ja mustia helmiä.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa rannekoruun valitsemasi taustavärin. Lisäksi kuva(t) rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista esimerkki taustavärivaihtoehdoista ja kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Kuvan halkaisija on n. 1 cm, kuvakehyksen koko n. 1,5 x 2 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Rannekorun ympärysmitta säädettävissä välillä n. 15-20 cm. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia. 


Lähetä koruun haluamasi valokuva/valokuvat sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

  • Valmistaja: Pusseli
  • Malli: 8236