0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Iso kaulakoru omalla kuvalla - hopea-harmaa

33,06 €
Saatavilla (3 kpl) Toimitusaika 8 - 14 päivää
Hopean värinen iso kaulakoru kirkkailla ja harmailla helmillä. Voit valita koruun haluamasi taustavärin.
  • Valitse haluamasi taustaväri
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Hopean värinen isokokoinen kaulakoru 1 omalla kuvallasi ja kirkkailla ja harmailla helmillä.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa kaulakoruun haluamasi taustavärin. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista taustavärivaihtoehdot ja esimerkki kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Kuvan koko on 3 x 4 cm, kuvan kehyksen koko n. 4,5 x 6 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Ympärysmitta kuvariipuksen kanssa säädettävissä välillä n. 66-72 cm. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

  • Valmistaja: Pusseli
  • Malli: 8214