0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Keltainen jättikaulakoru omalla kuvalla

47,58 €
Saatavilla (2 kpl) Toimitusaika 8 - 14 päivää
Keltainen isokokoinen kaulakoru 1 omalla kuvallasi ja haluamallasi taustavärillä. Paksu akryyliketju ja kimaltavat koristehelmet.
  • Valitse haluamasi taustaväri
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Keltainen väri-ilottelukoru 1 omalla kuvallasi. Paksu keltainen akryyliketju ja isot lila-vaaleanpunaiset ja turkoosit helmet.


Korujen hintaan kuuluu kuvankäsittely. Kuvankäsittelyssä lemmikki tai muu kuvasi kohde saa kaulakoruun haluamasi taustavärin. Pusseli suosittelee tähän kaulakoruun taustaväriksi joko vaaleaa lilaa, turkoosia tai harmaata. Lisäksi kuva rajataan koruun sopivaksi ja tehdään muita tarvittavia säätöjä (esim. liian pimeää kuvaa säädetään kirkkaammaksi). Katso tuotekuvista taustavärivaihtoehdot ja esimerkki kuvien käsittelystä koruun. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".


Kuvan koko on 3 x 4 cm, kuvan kehyksen koko n. 4,5 x 6 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Keltaisen ketjun leveys n. 1,4 cm ja helmien halkaisijat n. 2 - 2,2 cm. Kaulakorun ympärysmitta kuvariipuksen kanssa n. 66 cm. Korun metalliosat ovat nikkelitöntä korumetallia.


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

  • Valmistaja: Pusseli
  • Malli: 8218