0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Sateenkaaretar - kaulakoru omalla valokuvalla

41,13 €
Saatavilla (15 kpl) Toimitusaika 8 - 14 päivää
Sateenkaaretar - kaulakoru omalla valokuvallasi ja haluamallasi taustavärillä.
  • Valitse haluamasi taustaväri
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Isokokoinen Sateenkaaretar -kaulakoru 1 omalla kuvallasi. Tallenna rakkaasi koruun. Ihana lahjaidea tai näyttävä kaulakoru vaikkapa juhliin. Juhlista tasa-arvoa <3

Kuvan koko on 3 x 4 cm. Kuvan suojana on kupera lasi. Kaulakorun ympärysmitta on säädettävissä välillä n. 48-55 cm. Korun materiaalit ovat nikkelittömiä. Helmet ovat akryylia ja lasia. 

Korujen hintaan sisältyy kuvankäsittely. Valokuvasi kohde (esim. koira) saa halutessasi uuden taustavärin. Siten korussa toimivat mainiosti myös ihan tavalliset kotona otetut valokuvat. Uuden yksivärisen taustan ansiosta kuvasi kohde pääsee loistamaan korun päätähtenä. Voit valita haluamasi taustavärin taustavärivalikosta. Näissä esimerkkikoruissa taustaväreinä on vaaleanharmaa ja kirkas keltainen. Muita korumalliin sopivia taustavärejä ovat esimerkiksi muut harmaan sävyt, musta ja vaalea lila. Jos et osaa päättää taustaväriä, voit jättää valinnan myös Pusseli-korujen tekijälle. Valitse tällöin taustavärivalikosta kohta "Valitse puolestani sopiva taustaväri". Jos haluat säilyttää koruun kuvasi alkuperäisen taustan, valitse kohta "Säilytä alkuperäinen tausta".

Kuvankäsittelyyn kuuluu myös kuvasi rajaaminen koruun sopivaksi ja muu tarvittava käsittely, kuten liian pimeän kuvan säätäminen kirkkaammaksi. 


Lähetä koruun haluamasi valokuva sähköpostitse jutta@pusseli.fi tilauksen jälkeen. Laita viestin otsikoksi "tilaajan nimi + tilaus", esim. "Maija Mattila tilaus". Kirjoita viestiin varmuuden vuoksi myös korun/korujen toimitusosoite. Jos tilaat useita koruja, voit lähettää samassa viestissä kaikkien korujen valokuvat. Kerro tällöin mihin koruun haluat minkäkin valokuvan.


Korujen toimitusaika on n. 1,5-2 viikkoa Suomeen ja n. 2-8 viikkoa ulkomaille. Jos sinulla on kiire, ota yhteyttä jutta@pusseli.fi niin selvitetään onnistuisiko nopeampi toimitus.

  • Valmistaja: Pusseli
  • Malli: 8214-26